Uitgeverij

Uitgeverij KoomBana Bay is een kleine professionele uitgeverij in Gent. De uitgeverij startte met het uitgeven van de reeks Verhaaltjes van jullie. Momenteel zijn er twee boeken te koop zijn in de betere boekhandel en gespecialiseerde kinderboekhandels in Vlaanderen en Nederland. Boeken kunnen besteld worden op de gebruikelijke werkwijze (oa Boekenbank) en worden professioneel en correct geleverd na bestelling. De boekhandels krijgen de gebruikelijke boekhandelkorting*. Voor grotere bestellingen contacteer ons rechtstreeks. Auteur en/of illustrator voorzien ook met plezier een workshop of voorleesmoment in uw zaak.

In 2017 voorziet uitgeverij KoomBana Bay de publicatie van ‘Kinderwens met omwegen’ door de Verdwaalde Ooievaar en het derde verhaal uit de reeks Verhaaltjes van jullie, ‘Trein naar de wolken’ of ‘Op vulkanentocht’. Het boek ‘Kinderwens met omwegen is alvast gedrukt (april 2017) en wordt binnenkort verdeeld.

*Tijdens de crowdfundingactie voor ‘Kinderwens met omwegen’, waarbij het vooropgestelde bedrag ruim gehaald werd, waren er voor dit specifieke boek bijzondere voorwaarden. In principe verkoopt de Verdwaalde Ooievaar het boek zelf, via de webshop, of via ons als uitgeverij, zonder boekhandelskorting. Uitzonderingen zijn bespreekbaar via de uitgever.

 

‘Verhaaltjes van jullie’

‘Verhaaltjes van jullie’ is een nieuwe reeks kinderboeken. Leuke verhalen om zelf te lezen en om voor te lezen gebaseerd op waargebeurde reisverhalen. We tonen stukjes van de wereld, met veel liefde en authenticiteit, op kindermaat. Op de website kan je nog veel meer lezen over de reeks, de auteur en illustrator en de fijne dingen die we ondernemen. ‘Like’ ook onze pagina op Facebook.

 

‘Het paard werd kwaad’

‘Het paard werd kwaad’ is het 2de boek van ‘Verhaaltjes van jullie’, een originele reeks prentenboeken. Het speelt zich af langs de Zijderoute.

Mama en Papa gaan op Grote Reis. In de vallei zien ze paarden. Mama wil graag paardrijden, maar durft niet. Ze ontmoet een nomadenmeisje, Aliz, die haar denken over ‘iets nog niet durven’ voor altijd verandert. Wanneer Mama en Papa aan hun derde rit toe zijn, wordt het paard kwaad…

Dit verhaal gaat over iets doen dat je nog niet durfde en rustig doorzetten als het moeilijk is. Over angst en groeidenken, over omgaan met kwaadheid en een belofte nakomen.

————————————–

Titel: ‘Het paard werd kwaad’

Reeks: Verhaaltjes van jullie
Uitgever: KoomBana Bay bvba
Auteur: Joke de Vreeze
Illustraties: Anna De Palmenaer

Prentenboek voor kinderen van 5 tot 10 jaar.
NUR 273/274
Met hardcover en genaaid.
Formaat: 24 x 29 cm.
Pagina’s: 32
Prijs: € 16,50

ISBN: 9789082424812


 

‘Wilde dolfijnen langs je benen’

Wilde dolfijnen langs je benen‘ is het eerste boek uit deze nieuwe reeks. Het is een mooi en origineel geïllustreerd verhaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Het is een met zorg opgemaakt en kwalitatief gedrukt prentenboek. Met hardcover en genaaid.

Mama en Papa gaan op Grote Reis. Ze trekken naar het dolfijnencentrum in Bunbury, West-Australië.

Mama droomt ervan om Shredder, een heel speciale dolfijn, elke dag te zien. Maar kort na aankomst blijkt dat Shredder al een ganse zomer verdwenen is. Waar is Shredder? Zit ze verstrikt in een visnet…? Of erger…?

Dit verhaal gaat over wilde dolfijnen en vurig uitkijken naar iets of iemand, en het gevoel dat daarbij hoort. Ongeduld, ontgoocheling en…

Contacteer ons voor meer info of bestellingen.

————————————–

Titel: ‘Wilde dolfijnen langs je benen’
Reeks: Verhaaltjes van jullie
Uitgever: KoomBana Bay bvba
Auteur: Joke de Vreeze
Illustraties: Anna De Palmenaer

Prentenboek voor kinderen van 4 tot 9 jaar.
NUR 273/274
Met hardcover en genaaid.
Formaat: 24 x 29 cm.
Pagina’s: 32
Prijs: € 16,50

ISBN: 9789082424805

 Contacteer ons voor meer info of bestellingen.


‘Kinderwens met omwegen’

‘Kinderwens met omwegen’ is het tweede boek van de Verdwaalde Ooievaar. Vzw de Verdwaalde Ooievaar biedt informatie en ondersteuning aan mensen met een kinderwens. Op de website vind je nog meer informatie over het boek.

Achttien mannen en vrouwen vertellen hun verhaal over hun kinderwens en de soms moeilijke weg die ze aflegden. Samen brengen ze een verhaal van hoop. Een authentiek verhaal dat anderen steun en herkenning kan bieden. Heel eerlijk over thema’s als vruchtbaarheidsbehandelingen, adoptie, ongewenst kinderloos zijn, miskramen, sterrenkindjes, onvruchtbaarheid na kanker, donorschap ea. 

De aanbevelingen van prof. Petra De Sutter, prof. Herman Tournaye, de vroedvrouwen van CRG Brugge, Virginie Claes, Eva Mouton en praktijk Anthe tonen een oprechte waardering voor dit boek.

————————————–

Titel: ‘Kinderwens met omwegen’

Uitgever: KoomBana Bay bvba
Auteurs: de Verdwaalde Ooievaar

NUR 850
Genaaide afwerking.
Formaat: 14 x 21,5 cm
Pagina’s: 200
Prijs: € 19,95

ISBN:9789082424829

Contacteer ons voor meer info of bestellingen.